Voor de liefhebbersVoor de liefhebbers

Het heeft even geduurd, maar de verkoop van de Dik Bruynesteyn tekeningen kan beginnen. Ik had ze vol trots vrijdag opgehaald en uitgezocht. Ik dacht er goed aan te doen de stichting Dik Tevreden te benaderen of er nog bijzonderheden waren. En om een lang verhaal kort te maken kreeg ik van meerdere kanten krantenartikelen over de verhuizing van Dik Bruynesteyn die wat problemen had opgeleverd, nu drie jaar geleden. Ieder mag er het zijne van denken.
Door het contact met de stichting ben ik anders naar de tekeningen gaan kijken en ik, en met mij de stichting, hoop dat de echte liefhebbers er op af komen.

Ik start langzaam met de verkoop. Er zitten tekeningen bij voor zowel Feyenoord als Ajax verzamelaars en natuurlijk Cruijff, Pele en Eusebio. Ook een prachtige schets van Beenhakker, Van Hanegem, Cruijff en Van Gaal op 1 prent. en voor de Feyenoord verzamelaars heb ik het ontwerp van de platenhoes voor de EP “hand in hand” van Johnny Hoes!! Geweldig mooi. Voor de Ajax verzamelaar tekeningen van o.a. Cor van der Hart en EPG. en wat te denken van Cruijff als trainer van Barcalona? En tot slot veel tekeningen ingekleurd of in schets van de Nederlandse Leeuw voor het WK 94 in de USA.
O Ja, ook nog wat schetsen van Dartspelers uit 2006. Zo heeft hij Barney getekend, Andy Forham, Ted Hankey,Tony O’Shea en een voor mij nog onbekende met lange baard.

Ik heb het boek Dik Tevreden gekocht zodat ik ook hier en daar wat achtergrond informatie kan geven. Blijf me dus volgen!!

Wil je niet wachten geef dan een bericht door via info@antiquesportsbooks.com.

Ik ga er mee aan de slag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie