BijvangstBijvangst

20141117_152813Na alle zaken rondom de originele tekeningen van Bruynesteyn ben ik weer aan de gang met het inbrengen van boeken in de shop. Zo pakte ik uit mijn voorraad een boek over IJshockey. Natuurlijk geschreven door de, wie kent hem niet, legendarische verslaggever van wedstrijden bij Studio Sport, Frans Henrichs. Deze reeds in 1999 overleden, sportjournalist wist van elke wedstrijd iets moois te maken, gelijk zijn collega Theo Koomen. Het boek zal zeker zo spannend zijn:-).
Maar het leukste was dat er in het boek een poster zat van de Feenstra Flyers en ik denk dat ik o.a. Larry van Wieren herken, helemaal links boven. Tegenwoordig heten ze Unis Flyers. Volgens hun eigen website een vaste waarde in het Nederlandse IJshockey. Maar even terug naar de poster,
is dit een leuke bijvangst of niet? Ik denk dat ik het papieren voorwerp, dat in vieren opgevouwen in het boek zat, brutaal op marktplaats ga zetten en lekker de liefhebbers tegen elkaar op laat bieden. Moet toch wel wat opbrengen? We zullen zien. “Vol verwachting klopt mijn hart”, om in de sfeer van de goedheiligman te blijven.

En de boeken vind je op de shop onder IJshockey

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord