Antiquesportsbooks.com is webshop voor al uw sportboeken, met een nadruk op boeken van voor 1970. Maar ook boeken van na deze periode kopen wij in en bieden wij aan.

Ons streven is voor u op zoek te gaan naar zeldzame en mooie sportboeken die een aanvulling zijn voor uw verzameling of als literaturen voor onderzoek of als cadeau voor b.v. een vriend of gewoon een boek dat u wilt lezen.

De boeken worden aangeboden op thema’s o.a. Sport, Evenement, Sportheld, Jubileum. Hiervoor hebben we alvast een selectie gemaakt zodat u niet alle pagina’s hoeft te doorlopen. als u via de homepage binnenkomt dan kunt u via de blauwe knop direct naar een sport of onderwerp. Meer weten over zoekmogelijkheden, kijk dan op de pagina ZOEKEN.

Wij streven ernaar boeken over alle sporten te kunnen aanbieden.

Wij streven ernaar altijd de beste kwaliteit aan te bieden. Bij de beschrijving van de items geven wij aan welke kwaliteit u kunt verwachten. Hiervoor worden de volgende termen gebruikt:

  • Redelijk/ Reasonable: het boek heeft beschadigingen. Er kunnen scheurtjes of vlekken inzitten of de band is minder van kwaliteit. Ook kan er in geschreven zijn. het boek bevat op veel pagina’s roestvlekken.
  • Goed/ Good: het boek heeft slechts heel kleine beschadigingen.de band is goed en er kan een handtekening of adres op een van de eerste pagina’s staan. Op enkele pagina’s komt roest voor.
  • Zeer Goed/ Very Good het boek heeft nauwelijks zichtbare beschadigingen. Band is goed. Er is op enkele vlekjes na geen roest.
  • Als Nieuw/ Excellent: het boek is bijna als nieuw. Het boek bevat geen roest.

Mocht u ondanks alles toch niet tevreden zijn dan kunt u na overleg met ons het boek terugsturen en krijgt u uw geld terug.

Heeft u boeken te koop kijk dan even op Boeken aanbieden.

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland €4.95. Daarbuiten is België Uitzondering wordt gemaakt voor jaargangen van tijdschriften. Voor België en Luxemburg is het tarief vanaf € 8.95 en voor Duitsland, Frankrijk , Polen, Denemarken, de Scandinavische landen vanaf € 9,95. Het Verenigd Koninkrijk start vanaf € 9.95.

Omdat de maatschappijen veel wijzigingen in de verzendkosten doorvoeren kan het zijn dat uw pakket niet altijd dezelfde prijs heeft. Als het gewicht boven de 2kg komt, mogen wij incidenteel nog € 1.50 rekenen als materiaal kosten.

Heeft u meer verzendkosten, dan hierboven aangeven, dan nemen wij contact met u op.

Voor meer informatie kijk op de website van Postnl.nl/tarieven.

Shippings costs within Europa € 17,95. Max weight 2kg

Rest of the world € 27,50. Max weight 2kg

Switzerland € 24,50. Max weight 2kg

We accept Ideal, Paypal, VISA, Mastercard ,A. Express and other paymant methodes.

Voor al onze verkopen gelden onze algemene voorwaarden.

Antiquesportsbooks.com is eigendom van:

Steenbok beheer bv

Laan van Frans 20
1851 SH Heiloo
The Netherlands
KvK 37061584
E-mail: [email protected]
Tel 0031653648039