Blijf ons volgen!!

Elke week veel nieuwe boeken!

Bijzondere boeken! Mooi boeken! Antiquarische boeken!

Elke week worden er  “nieuwe” boeken gepubliceerd in onze webshop. Blijf ons daarom volgen.

Op de volgende voetbalbeurs op zaterdag 8 januari in Velsen-zuid in het Telstar stadion kunt u ons ontmoeten in levende lijve.

Zoekt u iets speciaals? Ga dan naar info@antiquesportsbooks.com en stel u vraag.

 

30 oktober 2021: Voetbal- en wielerbeurs in Houten

Op zaterdag 30 oktober is er na lang wachten weer een voetbal- en wielrenbeurs in Houten.

Antiquesportsbooks en Sportboek.nl hebben dit keer samen een stand.

U vindt daar naast aanbiedingen ook veel antiquarisch boeken. Zo hebben we b.v. het boek Athletiek en Voetbal van W. Mulier, veel oudere Jubileumboeken van zowel prof- als amateurclubs. heel special is het jubileumboek van PSV waarin meer dan 30 handtekeningen staan van voetballers, coaches en bestuurders, o.a. Gullit, Coco en Advocaat.

We nemen ook ingebonden tijdschriften mee van zowel voetbal als wielrennen en een doos vol met WK-voetbal boeken.

Zoekt u iets speciaals laat het ons weten.(info@antiquesportsbooks.com). Wij kunnen het dan voor u meenemen uit het magazijn.

Locatie: Het College De Heemlanden

Adres: De Slinger 48 te HOUTEN

Toegang: 09.15 uur – 12.30 uur.

Tot ziens op 30 oktober in Houten.

 

 

 

De Voetbal informatiebladen

Zo af en toe, kom je weer eens iets leuk tegen. Zo kocht ik deze week de Voetbal informatiebladen.

Het losbladige abonnement was  erg populair. Elke maand werd een pakje met nieuwe bladen toegestuurd. Zo ook ging dat bij de De Voetbal informatiebladen. De samenstelling en eindredactie werd gedaan door  Hans Molenaar en de redactie was in handen van Eric Ooyman.  Ook Dik Bruynesteyn had bijdragen in de vorm van een tekeningen van voetballers. Hans Molenaar was de schrijver van onder andere Topvoetbal en Europacup  boeken. Een hele serie uitgebracht door  De Boekerij N.V. in Baarn.

Voor de verzamelaar van Dik Bruynesteyn-tekeningen is de encyclopedie een zeer mooie aanvulling. De tekening zijn allemaal in zwart wit. De foto’s zijn gemaakt door o.a. Piet van der Klooster (Voetbal International) en Robert Collette.

Het losbladig systeem werd ook wel als losbladig internationale voetbal encyclopedie aangekondigd. De eerste uitgave was in januari 1969 en daarin werden o.a. Willy van de Kuylen, Eusebio en  AC Milan beschreven. De laatste uitgave was in juni-juli 1970. Rechtsboven stond een aantal letters per onderwerp en zo kon men op heel eenvoudige wijze de bladen alfabetisch opbergen.

De losse bladen kon de verzamelaar in een 17-rings rode multomap verzamelen. Of deze mappen werden bijgeleverd of dat de abonnee het extra kon bestellen is niet duidelijk. De encyclopedie bestond uit twee mappen.

 

Heeft u aanvullingen of correcties dan zouden wij het zeer op prijstellen als u dit wilt doorgeven door een mail te sturen naar info@antiquesportsbooks.com 

 

.

Tijdschriften en magazines in kaart gebracht

De afgelopen weken was het weer om binnen te zitten. We hebben dan ook veel tijd gestopt om alle Voetbal International tijdschriften/magazines in kaart te brengen. Ook de Nieuwe Revu uit eind jaren 60 en begin jaren 70 en nog andere magazines zoals American Sports, het blad JOHAN en nummer 14 zijn nu inzichtelijk. Ook met de wielertijdschriften zijn we druk bezig geweest, o.a.  Wielerrevu, Miroir de cyclisme , But-club-Miroir des Sports en Sportief. Maar we zijn er nog niet helemaal. De komende weken gaan we andere tijdschriften in kaart brengen.

Als u iets over een bepaald tijdschrift of magazine kan vertellen, dan is die informatie altijd welkom. Waarom is een tijdschrift plotseling gestopt? Of meer informatie in de vorm van een anekdote is ook welkom.

Houd in ieder geval www.antiquesportsbooks.com  in de gaten voor de meest actuele stand van zaken.

 

Klik hier om direct naar alle tijdschriften te gaan.

Veel sportief leesplezier

 

Vertraging bezorgen

Door de  weersomstandigheden kan het bezorgen van uw pakket meer tijd in beslag nemen.
Indien u in het weekend een besteling plaatst, wordt uw pakket op de daaropvolgende dinsdag bij de postkantoor aangeleverd.
Pakketten die bestemd zijn voor het Verenigd Koninkrijk kunnen, door veranderde omstandigheden vanwege de Brexit, ook meer tijd in beslag nemen.
Heeft u vragen, neem dan contact op via de mail: info@antiquesportsbooks.com.

Delay delivery.
Due to the  weather conditions, the delivery of your package may take more time.
If you place an order during the weekend, your package will be delivered to the post office on the following Tuesday.
Packages destined for the United Kingdom can also take longer due to changed circumstances of the Brexit.
If you have any questions, please contact us by email: info@antiquesportsbooks.com.

Bezorgen gaat door!

Antiquesportsbooks.com is gewoon open!

Tijdens de harde lockdown blijft Antiquesportsbooks.com gewoon open en gaan we door met verwerken en bezorgen van bestellingen.

De bezorging gaat gewoon door!

U moet wel rekening houden met enige vertraging, omdat de verwachting is dat er nu nog meer online gaat worden besteld. Wij doen ons best om alles zo snel mogelijk af te handelen.

Voor pakketjes zijn DHL of DPD de bezorgers en voor  de brievenbuspakketjes is Post.nl de bezorger. Ook rond oud en nieuw!

U bent dan ook van harte welkom om in onze webshop!

 

Wij wensen u prettige feestdagen en een sportief 2021

Vernieuwde webshop nu open

Corona crisis

Gevolgen corona crisis op onze dienstverlening klein!

Verzenden in Nederland

De corona crisis heeft nog geen gevolgen voor het bestellen van de boeken. U kunt gewoon uw bestellingen plaatsen. Alleen wordt er niet meer dagelijks verstuurd. Het versturen wordt in Nederland gedaan op maandag, woensdag en vrijdag.**

De pakketten worden verstuurd met PostNL. Hier vindt u alle informatie t.a.v. de Corona crisis en PostNL

Verzenden buiten Nederland

Verzenden naar het buitenland wordt gedaan op dinsdag en donderdag.**

De pakketten worden verstuurd met DHL of DPD. Beide bedrijven hebben hun service beperkingen. Deze vindt u op DHL.Com onder de COVID-19 updates en op DPD.nl onder de pakketalert.

Reserveren

U kunt ook boeken reserveren. U bestelt en betaalt de boeken en geeft aan bij de bestelling, op de afrekenpagina onder bestelnotities, dat u de boeken wil reserveren. Zodra de maatregelen m.b.t. corona crisis dusdanig worden aangepast dat het versturen van de pakketten wordt verbeterd, wordt ook uw bestelling in overleg verstuurd. Dit reserveren geldt alleen voor verzendingen buiten Nederland.

 

_____________________________________________________________

** Mocht u het pakket toch op een andere dag willen laten versturen, Stuur dan een mail naar info@antiquesportsbooks.com en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Van oud naar nieuw: 16 november Open Magazijn Dag!!

Open Magazijn Dag

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het verhuizen van ruim 7000 boeken en tijdschriften. Het resultaat willen wij u graag laten zien op onze Open Magazijn Dag op

Zaterdag 16 november 2019

van 11:00 tot 16:00 uur

Zoals u gewend bent staat de koffie en de thee  klaar met een eigen gemaakte versnapering. Daarnaast hebben we prachtige boeken en tijdschriften voor u klaarliggen. Omdat we in een nieuwe magazijn zitten verwachten we veel mensen. Daarom starten we dit keer om 11:00 uur.

Ons nieuwe onderkomen heeft de voordeur op de Hoefsmid 12, 1851 PZ in Heiloo. Bij het hek staat een vlaggenmast met de Nederlandse vlag. Dit kunt u niet missen. Ons magazijn zit vast aan het bedrijf Alldek. Dit bedrijf maakt onder andere vlaggen en vlaggenmasten. Komt u met het openbaar vervoer, dan is het vanaf het station ongeveer 15 minuten lopen. Wilt u eventueel opgehaald worden laat ons dat dan weten. U kunt dan een mail sturen naar info@antiquesportsbooks.com of u kunt ons bellen tot één dag van tevoren op tel. 0653648039

Let wel!! Op de voetbalbeurs in Houten zijn foldertjes uitgedeeld met daarop de datum 23 november. Deze datum bleek gelijk te vallen met de beurs in Valkenswaard en daarom hebben we besloten onze Open Magazijn Dag een week te vervroegen naar 16 november.

Tot 16 november in Heiloo op onze Open Magazijn dag!

Ton Alofs

Monique Vergnes

Antiquesportsbooks.com