18 november Open Magazijn Dag

Open Magazijn Dag

Op 18 november 2017 houden wij de eerste Open Magazijn Dag. U bent vanaf 12 uur tot 16 uur van harte welkom.

Afgelopen maanden hebben we het magazijn van Antiquesportsbooks.com helemaal op zijn kop gezet. Elk boek werd gecontroleerd en waar de boeken eerst per sport bij elkaar stonden, staan ze nu op nummer. Elk boek heeft dus nu een nieuwe plek en elk boek is nu gemakkelijk vindbaar.

En dat willen we graag laten zien. U maakt kennis met ons én de wereld achter de webshop. Voor alle bezoekers staat er een kopje thee, koffie of iets fris klaar met een kleine versnapering.

Aanbiedingen.

Speciaal voor deze dag hebben ook een aantal prachtige aanbiedingen. Zo krijgt u op alle niet afgeprijsde aankopen 10% korting, hebben we een aantal boeken speciaal geprijsd en is er een tafel met boeken met 50% korting. Besteedt u meer dan € 150 dan doen we daar nog eens 10% extra korting bovenop.

De Open Magazijn Dag is exclusief voor onze bestaande klanten en alle Sportbriefleden. Bent u van plan te komen, dan verzoeken wij u aan te melden. Zo kunnen we het exclusief houden! U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@antiquesportsbooks.com . Vermeld wel even uw naam en telefoonnummer.

Wij zien u graag op 18 november van af 12 uur!

Ons magazijn is op de 1e etage boven Van Os Mode (adres: Winkelhof ’t Loo13 in Heiloo, t.o. Albert Heijn).

Ook  Van Os Mode biedt u deze dag 10% korting aan op de gehele collectie herenmode.

Met vriendelijke groet,

Ton Alofs en Monique Vergnes

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie