Snuffelen tussen 6000 sportboeken

Kom ook naar de 2e Open Magazijn Dag!
Het succes van de Open Magazijn Dag in november 2017 vraagt om een vervolg en daarom doen wij dit opnieuw op zaterdag 14 april van 12 tot 16:00 uur.
Op deze Open Magazijn Dag kunt u een kijkje nemen in de keuken van www.antiquesportsbooks.com. We laten u zien hoe onze website draait en u kunt rustig een aantal uur doorbrengen in ons magazijn, waar een kleine 6000 sportboeken staan. Uiteraard staat de koffie voor u klaar!
U vindt bij ons meer dan 45 sporten: van voetbal tot kaatsen, van hockey tot ijshockey en van zwemmen tot klootschieten. Genoeg voor iedereen, ook als u niet van voetbal of schaatsen houdt.
Speciaal voor deze dag hebben we een tafel met aanbiedingen. En krijgt u op alle aankopen een korting van 10%. Dat geldt ook voor alle kleding bij van Os mode. In deze herenmode zaak is ons magazijn gevestigd. Tevens zullen we enkele prachtige antiquarische boeken tentoonstellen.
Deze keer zal ook Linda van Pel aanwezig zijn. Linda is mede-eigenaar van L&M Adviesgroep en specialist in bedrijfsverzekeringen. In haar spaarzame vrije tijd verkoopt zij tweedehands spullen en van de opbrengst koopt zij nieuw speelgoed. In overleg met de Sint zorgt zij dat dit speelgoed terecht komt bij kinderen die geen cadeaus krijgen met Sinterklaas. Zo heeft zij vorig jaar 106 kinderen blij kunnen maken!
Zelf weet ik hoeveel tijd en inspanning het kost om, naast je werk als ondernemer, ook nog met zaken bezig te zijn voor anderen. Daarom zal Antiquesportsbooks.com een aantal boeken/tijdschriften beschikbaar stellen die rond 14:00 uur geveild worden.
Ons magazijn bevindt zich boven Van Os mode in Winkelhof ’t Loo 13 in Heiloo. Dit is tegenover Albert Heijn.
Wij verheugen ons op een mooie middag met u, tot 14 april!

Ton Alofs en Monique Vergnes
Antqiuesportsbooks.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie