Weer een stap verder ; 1200 titels Weer een stap verder: 1200 titels

ping pongErgens in oktober 2013 voerden we het eerste boek in in onze webshop. Dat was een begin van iets dat, naar nu blijkt, tot iets moois aan het uitgroeien is. Het afgelopen jaar hebben we veel boeken voorbij zien gaan  en vandaag hebben we de 1200ste titel ingevoerd. Dat wil nog niet zeggen dat we 1200 boeken te koop hebben staan in de webshop, want gelukkig verkochten we er het afgelopen jaar ook veel. Soms gingen er per week meer boeken uit de shop dan dat er bij kwamen. Dat hebben we gelukkig nu goed onder de knie. Elke dag komen er een aantal boeken bij en ja, er gaan ook boeken naar kopers, die zelf er weer gelukkig van worden of andere er gelukkig mee maken.

Het afgelopen jaar hebben we heel veel geleerd, maar ook hebben we heel veel meegemaakt. Verzamelaars en handelaars die op de fiets voorbij komen om boeken op te halen en vervolgens voor andere ook boeken te kopen. Mensen die langs komen omdat ze helemaal weg zijn van Ajax of wetenschappers die langs komen omdat ze willen weten wat je nog meer in huis hebt. En gelukkig kan ik zeggen dat we niet echt boze mensen aan onze digitale deur hebben gehad. Ook hebben we op een voetbalbeurs gestaan bij Telstar. Erg leerzaam en vooral leuk. Het heeft weer goede contacten opgeleverd én we konden zelfs naar een mooie voetbalwedstrijd;-).

Na ruim een jaar hebben we het gevoel dat we opgenomen zijn in de gemeenschap van verzamelaars, wetenschappers en gewoon mensen die opzoek zijn naar een cadeautje voor een ander. We kunnen ook zeggen dat het een gemeenschap is waar men elkaar helpt en vooral wat gunt.

Ik hoop dat deze gemeenschap nog veel groter gaat worden en wij gaan door, want ons doel is om komend jaar richting de 4000 boeken te gaan. Of dat lukt zien we nog wel, maar als je geen doel hebt kun je niet scoren, zou misschien een voetballer uit Amsterdam gezegd kunnen hebben.

En ja Ping Pong was het eerste boekje wat we verkochten.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord