Nieuw zoekmechanisme en meer informatieNieuw zoekmechanisme en meer informatie

Vanaf heden zijn de zoekmogelijkheden verbeterd en wordt er meer informatie vermeld bij een boek. Wij hopen dat u hiermee het boek vindt dat u zoekt. De aanpassingen zijn een eerste stap naar een steeds beter zoekmechanisme. De komende tijd blijven we werken aan het nog beter vindbaar maken van boeken. We willen u echter deze tussenstap niet onthouden, omdat het het zoeken sterk kan vereenvoudigen.

Meer informatie

Bij elk boek wordt nu ook de volgende extra informatie vermeld:

  1. Gesigneerd   —   ja/nee
  2. Jubileum/ Jaarboek   —   ja/nee
  3. Aantal pagina’s
  4. Extra informatie: In dit veld wordt o.a. de conditie beschreven het boek

Beter zoeken

De velden Titel, Schrijver, Sport/Evenement zijn voorzien van autocomplete, d.w.z. dat als u begint te typen, er na enkele seconden suggesties worden gedaan. Zo kunt u sneller zoeken en ziet u wat er al aanwezig is.

U kunt nu ook zoeken op uw sportheld, Jubileumboek/ Jaarboek of Gesigneerd. Weet u niet precies wat u zoekt, dan kunt u bij het vakje Overige proberen het juiste te zoeken. Als voorbeeld: u bent op zoek naar een boek over de marathon. U tikt dan in bij het veld overige “marathon” en alle boeken die er iets mee te maken hebben komen dan naar voren.

De komende tijd zullen wij nog meer gegevens invoeren om voor u het zoeken zo optimaal mogelijk te maken en vooral snel. Het invoeren van de gegevens kost tijd, maar we zullen er alles aan doen de extra gegevens zo snel mogelijk in te voeren.

Als u suggesties heeft om het zoekmechanisme nog verder te verbeteren dan stellen wij dat zeer op prijs als u dit in een e-mail wilt zetten en wilt sturen naar info@antiquesportsbooks.com.

Wij wensen u veel leesplezier.

Antiquesportsbooks.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord