Zoeken nog sneller in de vernieuwde webshop!

(For translation please press the bottom on the left site of your screen).

Antiquesportsbooks.com heeft een nieuwe verpakking. De webshop is vernieuwd en heeft een wat frissere uitstraling.

In eerste instantie lijkt er niet veel veranderd. Dat klopt. Maar dat is visueel. Het zoeken is zichtbaar verbeterd. Ook op de mobiel kunt u nu uitgebreid zoeken. Zo kunt u snel naar een sport of onderwerp. We hebben hiervoor een aparte pagina, waardoor u snel, met twee of drie klikken, bij de boeken bent die u interesse hebben. Deze pagina is bijna compleet. We zijn nu nog zo’n 1000 boeken aan het aanpassen. U krijgt er de komende weken nog meer blauwe knoppen bij. Dan is het bladeren door alle pagina’s is niet meer nodig. En…wilt u toch alle boeken bekijken, dan kunt u gewoon naar de SHOP.

Mocht u het via de blauwe knoppen uw sport niet kunnen vinden dan kunt u in de rechter kolom op titel of b.v. sport of schrijver blijven zoeken. Dit is zoals u het gewend bent.

Heeft u uw boek dan nog niet gevonden, dan is in de rechter kolom nog zoeken op “overige” een mogelijkheid. Hier kunt u een willekeurig zoekwoord invullen.

Daarnaast hebben we de foto’s wat groter gepresenteerd, hoeft u niet eerst het boek te openen, voordat u het in het winkelmandje zet en er zijn nog meer betalingsmogelijkheden bijgekomen.  Ook is de translate button uitgebreid naar 7 talen. Zo willen het steeds eenvoudiger voor u maken!!

Mocht uw sport er niet bij staan of  heeft u andere suggesties of opmerkingen? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@antiquesportsbooks.com. Wij stellen dit zeer prijs omdat we dan de webshop nog mooier kunnen maken. Ook als u een “fout” pagina krijgt, dan horen wij dat graag.

Veel plezier in onze vernieuwde webshop