Wat de Esso platen met je kunnen doen

Regelmatig krijgen we van klanten positieve reacties. Dat vinden wij natuurlijk heel erg leuk. Soms zijn de reacties fijn om te lezen. Echter deze reactie was zo bijzonder dat we  u deze niet wilden onthouden.

Op een middag kreeg ik een mail over de zogenaamde Esso platen. Dit zijn in het kort drie envelopes met in totaal 49 platen van elftallen uit de competities van 1958-1959 in het betaalde voetbal.  Na enkele mailwisselingen kon ik de platen opsturen en de volgende ochtend kreeg ik de volgende reactie.


Goedemiddag meneer Alofs,

Hedenmorgen vroeg reeds stond de employé van PostNL aan mijn deur met het pakket. Aan de bezorger, die van Ethiopische afkomst was, kon ik zelfs mijn verhaal over de inhoud ervan kwijt. Vervolgens vertelde hij mij over vijftien jaar voetballen in Ethiopië. Heel leuk!

Veel meer dan leuk, zeg maar rustig emotioneel, was het openen van het pakket. We deden het samen, mijn vrouw en ik, want eigenlijk zijn de platen een cadeau van haar aan mij.

Wat ons beiden opviel, was de super wijze van verpakking; daar is echt zorg aan besteed, waarvoor hartelijk dank!

De schok van herkenning bij het zien van de rode, de gele en de blauwe enveloppe was groot: zonder nog een plaat gezien te hebben was ik weer de elfjarige uit 1958. Ik besefte dat ik mijn Esso platen, die door een onzorgvuldigheid van mijn vader – over wie verder niets dan lof – verloren waren gegaan, weer in mijn bezit had. Om mij emotioneel niet te overvoeren heb ik, in overleg met mijn vrouw, besloten elke dag maar één plaat te bewonderen en dat steeds te doen in haar bijzijn. Hedenmorgen hebben wij de blauwe enveloppe geopend en ons vergaapt aan de plaat van Excelsior. Morgen komt G.V.A.V., want ze liggen prachtig op alfabetische volgorde. Reeds heb ik zes namen genoteerd van spelers die  ik morgen ga tegenkomen. Zo zijn wij dus de eerste negenenveertig dagen zoet en daarna beginnen we gewoon weer opnieuw; kijken hoeveel namen ik van de eerste keer onthouden heb.

Ik veronderstel, beste meneer Alofs, dat bovenstaande beschrijving voldoende de waarde illustreert die dit prachtige cadeau voor mij heeft.

Wat de zakelijke kant betreft, er zat bij het geheel een factuur met bovenstaande bankgegevens, welke mijn vrouw op een overschrijvingsformulier heeft verwerkt, dat ik inmiddels reeds op de bus heb gedaan.

U tot slot dankend voor de prettige samenwerking, groet ik u, ook namens mijn vrouw, heel hartelijk en wens ik u veel succes met Antiquesportsbook.com.

Met vriendelijke groet,


Tot zover de mail. en dit kunnen Esso platen dus met je doen!

Heeft u ook een ervaring met een boek en u wilt dat delen met anderen? Stuur dan een e-mail naar info@antiquesportsbooks.com en wij nemen contact met u op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie