De beste wensenDe beste wensen

Door het vele werk rondom de feestdagen hebben we het even rustig aan gedaan met de shop. Maar nu komen we langzamerhand weer op gang en gaan we voor een spetterend 2015. Alle mensen die ons in 2014 hebben gesteund/geholpen met het opzetten van de webshop, heel erg bedankt en we wensen iedereen een heel goed en vooral gezond en sportief 2015.

En dan zeg ik wel dat we rustig aan hebben gedaan, maar er is wel het nodige ingekocht. Zo hebben we o.a. prachtig Olympische boeken ingekocht. Plaatjesalbums van 1932, 1936 en 1952. Duitse uitgaven. Maar ook hebben we heel veel voetbal ingekocht. Deze voetbalboeken staan nog niet in de shop. We bewaren deze voor a.s. zaterdag 10 januari als we op de voetbalbeurs bij Telstar staan. Deze begint om 10 uur. We nemen dan ook de Dik Bruynesteyn collectie mee. Komt u ook naar Telstar en heeft u speciale wensen, laat het ons dan even weten via het contactformulier

Het komend jaar gaan we hard werken aan de webshop. In januari gaan we e.e.a. aanpassen zodat u beter kunt zoeken en in februari gaan we starten met een nieuwsbrief. Allemaal leuke ontwikkelingen die het aantal bezoekers flink moet laten stijgen.

We hopen dat u onze shop blijft bezoeken en regelmatig terugkomt. Wij doen er ook in 2015 alles aan om mooie boeken voor u te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord