Actievoorwaarden 60% korting

 

ACTIEVOORWAARDEN 60% korting!

 1. Deze Actievoorwaarden zijn geldig op alle producten die vanaf 4 februari 2019 zijn afgeprijsd met 60%.
 2. De koper is de klant die via de webshop van Antiquesportsbooks.com een bestelling doet of heeft gedaan.
 3. Alle producten die € 10 of minder geprijsd waren voor 4 februari 2019 zijn met een percentage van 60% afgeprijsd.
 4. De prijs die bij een product staat vermeld is dus de huidige verkoopprijs en is reeds aangepast met 60% korting.
 5. Alle producten die duurder zijn dan € 10 vallen buiten deze actie.
 6. Alle producten die voor 4 februari 2019 afgeprijsd vallen buiten deze actie.
 7. De verzendkosten zullen niet veranderen en blijven € 3,95. Dit geldt tot een pakket van 20 kg in Nederland. Voor de overige verzendkosten in buitenland gelden de normale regels van Antiquesportbooks.com.
 8. Boeken die binnen de actie vallen kunnen niet worden teruggestuurd zonder overleg met Antiquesportbooks.com.
 9. Indien u boeken binnen de actie na overleg toch kan terugsturen zijn de verzendkosten voor de koper.
 10. ASB heeft  het recht om boeken die verkeerd zijn geprijst,  door een fout in het systeem of een foute handeling van ASB, terug te trekken uit de actie. ASB is dan ook niet verplicht tot levering.
 11. Indien een boek niet meer aanwezig is kunnen er geen rechten worden ontleend aan het feit dat deze nog worden getoond in de webshop van Antiquesportsbooks.com. Heeft er al betaling plaatsgevonden dan zal dit zo snel mogelijk uiterlijk binnen drie werkdagen worden terug betaald.
 12. Antiquesportbooks.com zal het boek of de boeken dan eerst versturen als de koper de betaling heeft gedaan en wel binnen 3 dagen na bestelling wat  betekent dat  het geld op de rekening staat van Antiquesportbooks.com.
 13. Antiquesportbooks.com zal haar uiterste best doen de boeken binnen drie dagen te versturen of zoveel eerder als mogelijk. Uitzonderingen zijn feestdagen en vakantiedagen. De afwezigheid door vakantie of andere zaken zal op de website op de homepage worden vermeld.
 14. De koper mag zolang de producten nog niet verstuurd zijn de bestelling annuleren zonder dat er bijkomende kosten zijn.
 15. Deze actie voorwaarden zijn aanvullend op de Algemene Voorwaarden van Antiquesportbooks.com en daar waar Algemene Voorwaarden de Actievoorwaarden over schrijven, zullen de Actievoorwaarden leidend zijn.